Telefon: 0753 227 777      Email: office@acitim.ro

Închideri Terase

Acasă 9 Terase

Terasa. Un mediu natural și confortabil pentru familie

Sistemul de închidere al terasei  Acitim vă permite să fiți în aer liber tot timpul anului. Sistemul nostru vă protejează terasa împotriva ploii, al vântului și a soarelui direct, astfel încât să puteți sta confortabil indiferent de vreme.

Oferă casei tale mai multă valoare. Vedeți soluțiile noastre de închidere pentru terasă.

Indiferent dacă doriți un colț confortabil pentru micul dejun sau pentru un grătar, închiderea din sticlă pentru terasă este o investiție excelentă. Îți realizăm visul și creăm o terasă frumoasă și confortabilă.

Vezi galeria noastră foto și inspiră-te

Ți-ar plăcea o terasă care să fie punctul central pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii? Creaază o nouă viață pe terasă – indiferent de vreme! Inspirați-vă din galeria noastră și vedeți-vă terasa într-o lumină cu totul nouă.

Avantaje …

Geamul vă protejează terasa de căderea frunzelor, a ninsorii, de praf și ploaie.
Mobilierul și spațiul rămân curate și în stare bună și nu este nevoie să curățați în mod continuu spațiul de pe terasa casei.
Deoarece sistemul de închidere este retractabil, curățarea se face foarte ușor.
Creează zona preferată unde te poți relaxa în liniște, citind romanul preferat, profitând de aerul curat.
Inchidere terasa

O terasă acoperită oferă casei tale un impuls. Sistemul de închidere al terasei Acitim, cu sticlă glisantă securizată,  vă sporește oportunitățile de a vă bucura de cât mai mult aer curat. O terasă închisă este o modalitate simplă și economică de a prelungi sezonul petrecerilor cu prietenii și familia.

Contactați-ne pentru a afla mai multe informații despre preț, care variază în funcție de dimensiunea terasei.

Sistemul IzoGlisant

“Suntem afară în fiecare zi. Fiecare ar trebui să-și amenajeze casa în așa fel încât să se simtă ca -n vacanță pe tot parcursul anului!

Cu sistemul de închidere IzoGlisant, puteți prelungi perioada de a petrece cât mai mult timp pe terasa casei dumneavoastră, bucurându-vă de aerul curat și de natura înconjurătoare.

Sistemul permite montarea unei geam mai gros, cu 2 foi de sticlă, care izolează mai bine terasa, atât termic cât și fonic.

Dorești să afli mai multe despre produsele noastre?

Contacteză-ne și vei afla toate informațiile necesare.

Galerie foto

vizualizați o parte din lucrările noastre